Status WA Bahasa Jawa

34 Status WA Bahasa Jawa – Muna-Muni Sokor Jeplak

Status WA Bahasa JawaBangkit.co.id– Kata kata singkat untuk dipajang sebagai Status Whatsapp dalam bahasa Jawa Muna-Muni Sokor Jeplak, cuplikan: Nek ngomong ojo dhuwur-dhuwur, mengko lambemu iso kesampluk pesawat. Bisa dikata lebih mengena jika memajang status WA dalam bahasa jawa, namun memang ini sifatnya kedaerahan jadi jika tak ada terjemahannya akan sia-sia untuk anda yang tak paham bahasa jawa.

Status WA singkat Bahasa Jawa kita terbitkan sebagai penghibur sekaligus penambah semangat biar tidak terlalu serius dalam menghadapi sesuatu yang nantinya hanya akan membuat pikiran bertambah kalut.

34 Status WA Bahasa Jawa

1. Bermimpilah setinggi langit, jika kamu terjatuh berarti turumu kurang nengah.

2. Wong lemu kui, dudu kakean mangan, tapi program diete sing gagal.

3. Sorry, wonge sek fitnes, awake fit atine ngenes.

4. Aku kon ngenteni kowe terus, lha rumangsamu aku cctv opo?

5. Dadi koe ngiri karo aku? Yo wis aku ngalah, aku tak nganan.

6. Wong jowo kui jos, bensin dadi bengsin, coklat dadi soklat, sayur dadi jangan, mobil dadi montor, utang dadi lali.

Baca Juga: Status Singkat, Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Bawel Njengkelake

7. Nek ngomong ojo dhuwur-dhuwur, mengko lambemu iso kesampluk pesawat.

8. Ora usah mikir omongane wong liyo, wong liyo ae nek ngomong yo ora mikir.

Status Whatsapp bahasa Jawa
Status Whatsapp bahasa Jawa

9. Kowe ki uwong opo kalkulator, ko ora tau gelem salah!

10. Iso tak titeni, watu nek dicokot mesti atos.

11. Waktu adalah uang. Yen kancamu mbok jak dolan ngomong raenek wektu, berarti wonge ra ndue duwit.

12. Dadi wong iku ora usah macem-macem, opo onone wae. Ono prawan yo disikat. Ono rondo yo diembat. Ono bojone wong yo dikongkon megat!

13. Jenenge urep mesti akeh cobaan, yen akeh saweran kui jenenge dangdutan.

14. Uripmu koyo wit gedhang, due jantung tapi ra duwe ati.

15. Wong nek diapiki mesti bakal mbales ngapiki, nek wes diapiki tapi malah nglarani mungkin duduk wong.

Status WA Bahasa Jawa Tentang Cinta

16. Ora kepengin sing sempurna nggo ndampingi uripku, mung butuh wong sing ikhlas nrima lan ngelengkapi kekuranganku.

17. Ojo sebut aku mantan , sebut wae aku alumni, sopo ngerti kene iso reuni .

18. Dipikir loro, dirasake yo tambah loro, loro + loro = papat!

19. Witing tresno jalaran soko kulino, lunture tresno jalaran ono wong liyo!

20. Tuku bawang kleru mrico, tiwas wes sayang jebul mung dianggep konco.

Status Whatsapp Lucu Bahasa Jawa

21. Sakjane aku iki entuk jatah rabi ora sih?

22. Asline aku yo kudu nangis tapi wedi ngko umbelku metu.

23. Urip dipaido, mati ditangisi, waras dilarani.

24. Elek yo ben, sing penting iso marai kangen.

25. Sing ngaji wae ora dijamin mlebu surgo, la sing ora ngaji? Ojo ngimpi!

26. Koe ngeti lanangan sing ganteng terus hits? Inget! Nek koe nikah karo dekne teros kowe lan dekne due anak,koe karo anakmu pak di empani opo?kamera SLR? Klambi Distro?Topi Adidas

27. Urip kui kadang guyu kadang yo diguyu Mulo iku dadi wong ojok wagu! Salah omong pisan wae dadikne catu dadi tulong jogoen cucuk mu

28. Kenopo cowo selalu salah di mata cewe? Yo mergo ng dunyo iki onone MAS SALAH udu MBAK SALAH

29. lek awakmu jaluk.e tenanan oke aku siap .. tapi lek awakmu jaluk.e dolanan sorri yo aku moh numbaske

30. Opo bener yen nganggo gincu “Wardah” Cipokane halal??

31. Misale roso kangen kui iso dirupiahne, mungkin aku iso masuk top 10 orang terkaya didunia

32. Resiko dadi wong keren Mben tuku pulsa mesti dijaluki nomer

33. Diarani cabe-cabean gak popo!!! Cabe larang… Dari pada permen..!! Ncen.. Manis sich… Tapi murah

34. Ndak perlu kaya yang penting baik hatinya … itu adalah omongan cewek yang baru bangun tidur sing nyowone urung ganep.. mohon di maklumi.

Nah sobat bangkit semua di atas adalah 34 Status WA Bahasa Jawa yang dapat kita bagikan hari ini, mudah-mudahan ini bisa membuat anda tersenyum ketika membacanya, untuk yang kurang paham bahasa jawa maaf tidak kita sertakan terjemahannya.

Leave A Comment

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *